dimecres, 18 de juliol del 2012

GRÀCIES MONIS !

La Rita ja arriba aquesta tarda de les Colònies amb l'Esplai. Després de 10 dies!!
Abans de marxar vam preparar un detall per els monis,per agrair la feina que fan durant l'any i en especial durant les colònies.
Aquest any han sigut uns bols de ceràmica que ella mateixa ha decorat amb els retoladors especials per a pintar ceràmica freda. Un cop decorada la peça es te de coure al forn.
Vam estar un matí molt entretinguts,perque el Biel també va decorar -ne pels seus MONIS,però no els puc ensenyar fins la propera setmana ja que ara encara està de campaments. 
Aguanteu el secret!! Ssshhh!! :)








4 comentaris:

  1. Quin detall i lo millor fet per ells. Molt bona idea, els monitors els hi caura la baba quan el rebin. Nosaltres tambe som de fer coses semblants.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Rosana!! els monitors han estat encantats i la Rita plena d'alegria. M'en alegro que també feu cosetes vosaltres mateixos. Per cert tens un blog molt bonic!! Gràcies per passar pel meu!

      Elimina
  2. Xul.líssimsssss!! On es poden comprar aquests bols? I els retoladors?? és una idea genial per regalar en ocasions especials.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sònia com m'en alegro que t'agradin!! Els bols (fluixet i a cau d'orella) son d'una botiga de xinesos ,sempre hi han sorpreses!! Els retoladors els vaig comprar per internet ,son alemanys de la casa Marabu especials per ceràmica freda.

      Elimina